Om Redbergskyrkans Unga

Redbergskyrkans Unga – en del av equmenia, är barn- och ungdomsföreningen i Redbergskyrkan.

Redbergskyrkans unga är en förening där barn och unga alltid kan känna sig välkomna och därför arrangerar vi, tillsammans med ungdomarna en rad olika aktiviteter som bland annat scout, musik, och event.

Följ oss gärna på facebook!

Ungdomsrådet (UR)
Vi som sitter i styrelsen för Redbergskyrkans unga är:

David Engström – ordförande

Daniel Sunnemar

Ulla-Carin Carlson

Jan Carlson – kassör

Maggan Hall

Vill du kontakta oss?
Kanske har du frågor, en rolig idé, vill engagera dig i föreningen eller vill framföra något annat till styrelsen? Maila då info@redbergskyrkan.se

300 kronor/år
sätts in på RU i Redbergskyrkans plusgiro: 62 13 74-8

Redbergskyrkans unga – en del av equmenia

Equmenia är Sveriges största, kristna barn- och ungdomsorganisation. Equmenia ansvarar för allt det lokala barn- och ungdomsarbete som finns inom Equmeniakyrkan (tidigare Metodistkyrkan i Sverige, Svenska Baptistsamfundet och Svenska Missionskyrkan). Det innebär konkret runt 450 föreningar och över 30 000 medlemmar över hela Sverige. Tillsammans kan vi göra mer!

Mer information om equmenia finns på: www.equmenia.se

Lägerfond

Redbergskyrkans unga har en särskild fond för att göra det lättare att kunna deltaga på läger för dig som känner att det sved till i magen när du såg lägeravgiften till läger, hajk eller motsvarande event som är relevant för vår verksamhet. Vill du söka pengar ur vår fond för deltagande på läger? Skriv ett mail till antingen Martina (församlingspedagog) eller kassören. Om du vill kan du förbli någorlunda anonym, så till den grad att kassören + en person till kommer behöva veta vem du är. Specificera i så fall din önskan om att vara anonym i din ansökan. I mailet ska följande uppgifter framgå:

• Vilket läger det gäller.
  • Hur mycket pengar du ansöker om. Det är ovanligt att hela lägeravgifter betalas helt och hållet av fonden.
  • En kort motivering till din ansökan.

Equmenia

Equmenia är Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation. De står för all verksamhet för barn och unga i Equmeniakyrkan. Equmenia vill vara en organisation där barn och unga får växa i gemenskap med varandra och Jesus. Det är Equmenias grund och allt vi gör handlar om det. På tusen olika sätt.