Kören

En blomstrande församlingskör

Redbergkyrkan har en församlingskör för sångare i alla åldrar.
Kören medverkar i gudstjänster ett par gånger per termin och sjunger även i en del andra sammanhang, ofta förstärkta av en grupp musiker. Inga antagningsprov – här är det lust och glädje som gäller.
Övningstid är måndagar kl. 19.30-21 och ledare är Göran Karlsson. Terminsavslutning tillsammans med barnkörerna 3 juni kl. 18.

Prova på-kväll i Redbergskyrkans vuxenkör

Nyfiken på hur det är att sjunga i kör? Redbergskyrkans vuxenkör leds av Göran Karlsson och är en härlig gemenskap med stor musikglädje. Hit är alla välkomna, oavsett sångvana. Måndagen den 8 april kl. 19.30 är du som är sugen på att känna av hur det är att sjunga i kören varmt välkommen hit på prova-på-kväll. För mer information om kören, prata med Göran. Annars är det bara att dyka upp!