Barnkör

Barnkören är uppdelad i två åldersgrupper. Den yngsta för barn 4-7 år, träffas på måndagskvällar mellan 17.45-18.30. Den äldre barnkören, för barn 7-12 år, ses kl. 18.30-19.30. Vi sjunger och har roligt tillsammans och gör flera konserter och uppträdanden per termin. Att delta i vår verksamhet kostar 300 kr./år och swishas till Redbergs unga: 1233213378. i Årsavgiften ingår även försäkring.

Har du frågor går det bra att höra av sig till körledare Göran Karlsson: 0736 – 264108, eller hör av dig till vår församlingspedagog Martina. Mycket av den aktuella informationen (tex samlingstider för konserter, om något rep är inställt, vem som ska sjunga vad etc) går ut via vår facebooksida. Säg till Göran eller Martina så blir du insläppt.

Aktuella konserttillfällen

• måndag 25 mars kl. 18.00 sjunger barnkörerna upp för föräldrar och vänner som ett ”öppet rep” i Redbergskyrkans kyrksal.
  • Valborg 30 april firas vid Härlanda tjärn där den stora barnkören deltar i ett samarbete med Härlanda barnkör och Björkekärrs barnkör. Vi sjunger upp låtarna Äppelträd, Grönt gräs och Min själ har många färger. Lilla kören deltar inte. Specifika tider kommer men räkna med att konserten är ca 17 med en samling tidigare. Det finns också mycket annat roligt som händer för hela familjen vid valborgsfirandet, tex korv, lotter och valborgseld. De traditionsenliga valborgslåtarna sjungs av en vuxenkör senare på kvällen. Varmt välkommen dit som besökare och lyssna på oss!