Församlingskväll om framtiden

Utvalda

Välkommen att vara med på en samtalskväll då vi tillsammans får fundera kring vad vi vill göra framöver i vår församling. Ur detta samtal kan styrelsen sedan formulera en verksamhetsplan för 2023. Den kommer sedan att presenteras på årsmötet 4 mars.
Vad vill vi? Vart vill vi komma? Hur ska vi nå dit? Färdplan för Equmeniakyrkan – vad är det? Hur vill vi jobba med olika delar i församlingen under 2023? Kanske kan vi även titta lite längre fram? Vi hoppas att ni är många som vill vara med och forma församlingens arbete. Kom och bidra med tankar och förslag!
Varmt välkommen torsdag den 26 januari klockan 18.30.
Fika kommer att serveras.

Tavlor från John Marou

John Marou, som var medlem hos oss avled förra året och lämnade efter sig lite tavlor. Vi vill gärna att de kommer till någon som vill ha ett minne av John. Tavlorna finns i Redbergskyrkan fram till första advent, först till kvarn gäller. Betala det du tycker det är värt. Alla pengar kommer att gå till Räddningsmissionen. Hör gärna av dig till mig när det passar att komma till kyrkan för att se och köpa ett minne.

Ctefan 0760287467 ctefan@redbergskyrkan.se