Höstterminen 2023

Här samlas information om höstterminen 2023. Kolla gärna denna sida kontinuerligt, den uppdateras löpande.

Pulka och snölek 5 december

Vi tar vara på den fina snön och lägger Pulka och snölekar på programmet. Samling som vanligt vid Apslätten så går vi sedan gemensamt till Renströmska.

Ta med: Pulka om du har möjlighet. Några finns att låna. Ta också med hjälm och lampa.

9 december: Julmarknad & granförsäljning

9 december har Redbergskyrkan sin årliga julmarknad och självklart vill scouterna vara med!

En stor del av vår verksamhet finansieras via granförsäljning. Det är tack vare att bagaregården köper så mycket granar av oss som vi kan ha så billig läsårsavgift. Granarna säljs i december månad av frivilliga i församlingen och ungdomsorganisationen. Hör av dig om du vill hjälpa till! Ingen förkunskap eller församlingsanknytning krävs för att vara volontär i verksamheten. Under  julmarknaden får scouterna själva vara med och dra sitt strå till stacken. Att sälja granar är roligt, många barn kommer därifrån med ett leende på läpparna.

Scouterna bör ha på sig bra vantar, gärna i rejält tyg som de kan bära granar med, och varma kläder. Möjlighet till att köpa fika, lotter på julmarknaden kommer finnas så skicka gärna med lite kontanter. Familj och kompisar är varmt välkomna att besöka julmarknaden! Vi samlas kl. 10 och plockar fram tillsammans. Kl. 14 är barnen klara för dagen. Barnen blir bjudna på 1 korv var, fika och mer mat får de köpa.

12 december: Scouterna bjuder på julmys!

Varmt välkommen till Redbergskyrkans baksida på scoutigt julmys! Scouterna samlas kl. 18 som vanligt. Familjerna välkomnas kl. 19.00. Kläder efter väder! Vi bjuder på något varmt att dricka samt pepparkaka. Ta gärna med dig en egen kåsa eller mugg och en sked att röra om i glöggen med.

Program ht. 2023

Vi träffas på tisdagar kl. 18.00-19.30 och varierar mellan att vara vid Redbergskyrkan eller på Apslätten. När vi är på Apslätten samlas vi vid boulebanan. Några lediga platser finns öppna för nya scouter, hör av dig till Martina för anmälan. Här kan du se programmet för hösten 2023.