Ny konfagrupp kommer starta hösten 2018

Vi erbjuder konfirmationsläsning vartannat år för dig som går i 7:an, 8:an eller 9:an.
Våren 2017 fick vi konfirmera ett härligt gäng under konfirmationsgudstjänsten i maj. Nästa grupp startar hösten 2018.

Konfirmationen i Redbergskyrkan hålls tillsammans med Johannebergs Equmeniakyrkan, Rambergskyrkan och Majornakyrkan. Att konfirmera sig är ett utmärkt tillfälle att tillsammans med vänner fundera över allt mellan himmel och jord, och samtidigt ha väldigt roligt!

På konfan får alla frågor plats och alla är välkomna precis så som de är. Du behöver inte vara döpt för att konfirmera dig hos oss, faktum är att du inte ens behöver ha varit i en kyrka innan för att konfirmera dig. Det som krävs är att du vill – och vi kan lova dig, detta är något du inte vill  missa!

På konfan så lyssnar och lär vi en hel del, men vi leker, tittar på film, fikar och åker på läger tillsammans också. Det är en görgo grej!

Har du frågor går det bra att höra av sig till vår pastor eller ungdomsledare, se kontaktuppgifter via ”Kontakt”.