Redbergskyrkan söker ungdomsledare – annons utgången

Är du en kreativ inspiratör som älskar att leda unga, som kan stötta och peppa ledare när det behövs, en brobyggare som gillar ansvar och blir bubbligt lycklig av att se andra växa i sin tro?
Då är du förmodligen vår nya ungdomsledare.

Redbergskyrkan i östra Göteborg är en livfull församling inom Equmeniakyrkan med ca 200 medlemmar. Vi är en öppen kristen gemenskap mitt i en levande stadsdel med många barn och ungdomar, och har ett särskilt engagemang i frågor kring hbtq, Fairtrade och integration av nyanlända.

Vi söker dig som, tillsammans med övriga anställda och ideellt engagerade i vår kyrka, vill arbeta med planering och genomförande av verksamheten inom Redbergskyrkans Unga och vår församling. Tjänsten kan utformas som deltid 75% eller heltid.

Huvudfokus för denna tjänst är våra barn och unga samt deras ledare, men här finns också en nära koppling till församlingens övriga arbete som till exempel vårt omfattande integrationsarbete Redberg Welcome. Vartannat år (nu senast 2016/17) genomför vi även konfirmationsundervisning i samarbete med andra Equmenia-församlingar i Göteborg.

Ladda ner annons här