KOM MED PÅ KONFIRMATION!

VÄLKOMMEN PÅ KONFAINFOTRÄFF DEN 2 MARS!

Är du 13 eller 14 år gammal? Eller är du kanske vårdnadshavare åt någon som är det? Isåfall är du varmt välkommen på information om konfirmation i Redbergskyrkan den 2 mars klockan 19.00! Vi fikar och berättar om vårt upplägg av konfa och hoppas att du ska bli riktigt taggad på att vara med! VARMT VÄLKOMMEN DEN 2 MARS!

Konfirmationen i Redbergskyrkan hålls tillsammans med Johannebergs Equmeniakyrkan och Majornakyrkan. Vår konfirmation vänder sig till dig som fyller 13 eller 14 år 2016, då vi samlar två årgångar under ett år. Att konfirmera sig är ett utmärkt tillfälle att tillsammans med vänner fundera över allt mellan himmel och jord, och samtidigt ha väldigt roligt!

På konfan får alla frågor plats och alla är välkomna precis så som de är. Du behöver inte vara döpt för att konfirmera dig hos oss, faktum är att du inte ens behöver ha varit i en kyrka innan för att konfirmera dig. Det som krävs är att du vill – och vi kan lova dig, detta är något du inte vill  missa!

På konfan så lyssnar och lär vi en hel del, men vi leker, tittar på film, fikar och åker på läger tillsammans också. Det är en görgo grej! Så fortsätt håll utkik här – snart dyker anmälan till hösten 2016 konfirmation upp!

Har du frågor går det bra att höra av sig till vår pastor Per eller ungdomsledare Matilda, se kontaktuppgifter via ”Kontakt”.