Sjung ditt Hosianna med oss!

Det första av de fyra adventsljusen i staken har tänts. Ljudanläggningen är testad och kören med musiker står redo. I köket har lussekatter och pepparkakor lagts upp på faten inför kyrkkaffet. Människorna, som av hela sitt hjärta, längtat efter att få klämma i med sitt Hosianna, har strömmat in i kyrkan på Landerigatan.

Så var det första advent förra året. I dag är kyrkobyggnaden tyst och mörk. Men ljuset finns ändå här denna dag, inom och emellan oss människor, i Guds närhet. Vi vill hjälpa dig att känna det just här. Tänd det första ljuset. Ta del av det välkända budskapet i andakten med Roland Ernebro och Cai Brochmann. Och och sjung av hela ditt hjärta Hosianna, tillsammans med webbkören.

Varmt välkomna att fira första advent med oss i Redbergskyrkan!

Domsöndagstankar

Vi människor söker hela tiden efter ordning. Vi sorterar våra saker så att vi vet hur vi har det. Det är mycket enklare när vi vet vad vi har saker och ting. Det är lättare att hitta vad vi behöver just nu. Det är mycket enklare att skriva ned någon information som vi får från ett telefonsamtal och vi vet vad det finns papper och penna. Förr låg det alltid ett block och en penna vid telefonen. Men idag är det annorlunda och svårare. Telefonen är inte fast, utan vi kan vara var som helst när det ringer och det vi behöver komma ihåg ska antecknas. Så vår egen ordning är viktigt. Läs mer