Adventsgudstjänst 27/11

advent-candles
Söndagen den 27/11 kl 11 är det adventsgudstjänst i Redbergskyrkan.
Per Duregård predikar och församlingens kör under Göran Karlssons ledning sjunger massor av härliga adventssånger, både gamla och nya!
Sångsolist: Leif Sunesson.

Musiker:Stanley Larsson, gitarr; Pontus Engborg, trummor; Rebecka Tholérus och Olof gadd, bas;Jonas Hultström, klaviatur.

Varmt välkomna!

Vi bryr oss gala – 12 november

Även i år arrangerar Redbergskyrkan en helkväll kring solidaritet med hela världen. Det blir sång och musik av Redbergskyrkans kör med musiker och solister.
Vi får information om Equmeniakyrkans projekt ”Hälsa för alla i Kongo” av Lars-Olov Karlsson som är med i ledningsgruppen för projektet. Vi gör också en insamling till projektet under kvällen. Dessutom får vi information från Diakoniaaktivisterna om pågående projekt inom Diakonia. Givetvis serveras det trevligt fika under kvällen! Sångsolister: Leif Sunesson och
Maria Lansenfeldt. Rebecka Tholérus, bas; Stanley Larsson, gitarr; Elias Lundin, trummor; Jonas Hultström, flygel.

kl 18 i Redbergskyrkan
Välkommen