Per drar på nya äventyr i Guds rike. Så nu söker vi i Redbergskyrkan Göteborg en ny pastor och församlingsföreståndare.

Utvalda

Redbergskyrkan med ca 200 medlemmar i alla åldrar är en livfull församling inom Equmeniakyrkan. Vi är en öppen kristen gemenskap mitt i en levande stadsdel i östra Göteborg där vi vill vill vara ett andligt hem och en positiv kraft.

Som vår nya pastor och församlingsföreståndare tror vi att det är lika naturligt för dig att engagera dig i församlingens andliga fördjupning och gudstjänstliv, som att utmana vår verksamhet till att pröva nya vägar för att inkludera och tilltala nya grupper av människor. .
Ladda ner annonsen här
Vi ses!

Samlingssöndag 10 september

Efter sommar och semester samlas vi igen och de olika verksamheterna drar igång. På samlingssöndagen firar vi gudstjänst tillsammans och det blir mycket sång och musik. Vi bjuder in till lite längre samvaro direkt efteråt, med både lunch och olika aktiviteter. Varmt välkommen!