Vi bryr oss-gala

Vi har nu möjlighet att träffas “på riktigt” efter en lång tid med restriktioner. Därför är vi extra glada att åter kunna inbjuda till Vi bryr oss – gala i Redbergskyrkan den
20 november kl. 18. Vi får njuta av sång och musik av Redbergskyrkans kör och barnkör med musiker och solister. Nytt för i år är Retroensembeln, ungdomar som spelar retromusik. Gott fika utlovas också.
Equmeniakyrkan har ett projekt i Kongo som heter Hälsa för alla i Kongo. Projektet stöder hälso- och sjukvården inom Equmeniakyrkans samarbetskyrkor. Stöd ges bland annat till utbildning av sjukvårdspersonal, installation av solpaneler och inköp av utrustning. Vi får information om projektet och vi gör även en insamling. Redbergskyrkans mål är att samla in minst 10 000 kronor varje år, det har vi klarat hittills med råge. Vill du redan nu stödja det här projektet kan du swisha till Redbergskyrkans 123 238 91 87 och ange ”Kongo”.
Hjärtligt välkommen att vara med och göra skillnad, ta med dig vänner och grannar till en viktig kväll i glädje och solidaritet!